2009. november 14., szombat

Arkangyalok




Michael: „aki olyan, mint Isten”

Gábriel: „Isten az én erőm”

Uriel: „Isten tüze”

Rafael: „Isten meggyógyít”

Chamuel: „aki látja Istent”

Jophiel: „Isten szépsége”

Zadkiel:”Isten igazságossága”

Ariel: „Isten oroszlánja”

Raziel: „a gyógyító”

Sandalphon: „Elijah próféta”

Metatron: „Enoch próféta”

Haniel
: „Isten dicsősége”

Jeremiel: „Isten kegyelme”



Mesterangyalok:

Bedaliel: az exorcizmus angyala. Véd mindenféle fekete mágia ellen, ördögi és démoni erőktől, megszállotságtól.





Angyalok:

Asmodel: Kozmikus szeretet angyala

Simiel: Szerelem angyala

Lamachael: Erő angyala

Ambriel: Tudás angyala

Emkiel: Anyagi biztonság angyala

Asinel: Szerencse, boldogság angyala

Stamiel: Siker angyala

Parkaduel: Belső béke, harmónia angyala

Tattwaiel: Öröm angyala

Auretiel: Gyógyítók és gyógyítás angyala

Malequiel: Magabiztosság, biztonság angyala

Plagiguel: Kívánságok teljesítésének angyala

Samuel: Egészség angyala

Konfitiel: Helyes táplálkozás, diéta angyala

Tutiel: Testi, lelki, szellemi megtisztulás angyala

Sanothiel: Kereskedelem, vállalkozás, üzlet, piac angyala

Verchiel: Életkörülmények, életmód, életfeladat angyala


Bővebben az arkangyalokról:

Michael: Testi, lelki, és szellemi védelem, megszabadít a félelmektől, önbizalomhiánytól. Megerősíti a hitünk, és segít a tökéletesedés útján. Ismeri előző életeink, ezért ebben is tud segíteni.

Gábriel: Segít a lelki élet kialakításában, felfedi élettervünk, segít elérnünk a beteljesedést. Ő lelki tanítók, vezetők segítője, mentora.


Rafael: Testi, lelki és szellemi szinten gyógyít. Segít minden gyógyítással kapcsolatos tanulásban.

Ihletet ad új gyógymódokra, segíti fizikai szükségletünket. (Pl. lakás, ennivaló, számlák befizetése, munkahely stb…)


Uriel: Segít megteremteni a belső békét, nyugalmat. Kioltja a haragot, félelmet. Segít minden problémát békés úton megoldani. Harmónikus környezet kialakítása. Megtanít szolgálni, alázatosnak lenni. Az isteni igazságszolgáltatás közvetítője.


Chamuel: Szeretet, együttérzés, kreativitás, megbocsátás, helyes önértékelés angyala. Felkészít a Szentlélek befogadására. Segít szeretetteljes kapcsolatokat kialakítani. Gyógyítja az etnikai, faji ellentéteket.


Jeremiel: Gyógyítja az érzelmeket, minden hajlamot, mint pl. az iszákosság, drogozás, evési problémák. Ezek érzelmi hátterét segít feldolgozni.


Haniel: A szépség, a szerelem, az isteni szeretet közvetítője. A tiszta szívvel adakozás, önzetlenség angyala. Megbocsátás, útmutatás, helyes önértékelés.


Jophiel: Bölcsesség, megvilágosodás, tisztánlátás angyala. Tanulásnál, vizsgáknál is segít. Kigyógyít a szenvedélybetegségekből. Segít a környezetszennyezés elleni harcban.


Zadkiel: A lélek felszabadulása, öröm, boldogság. Igazság, könyörület, tolerancia angyala. Segít feloldani a fájdalmas emlékeket, inspirálja a művészeket, segíti a világbékét.


Ariel: Gyógyítja az állatokat, ő a természet angyala. Ő a Föld nagyura. A látomások az álmok a jövendölések őre. A rejtélyek angyala. A tündérek vezetője. Érdemes minden olyan embernek felvennie vele a kapcsolatot, aki a természettel kapcsolatos munkát végez.


Raziel: Gyógyítja a spirituális és pszichikus blokkokat, problémákat. Minden dolog mély megismerése. Gyógynövények, és a velük való gyógyítás mély ismerete. Eredeti ötletek, tiszta gondolatok. Intuíció növelése.


Sandalphon: Ő az őrangyalok vezetője. Gyógyítja az agresszív hajlamokat. Erő, bőség, szépség, megfontoltság. Más dimenziók meglátása, meghallása, jövőbelátás. Isteni hatalom.


Metatron: Minden gondolatunk és tettünk feljegyzője. Tanulási rendellenességnél, gyermekkori problémáknál, előző életbeli problémák feloldásánál hívható. Árnyékos részeinkre is fényt vetít, így megláthatjuk, hogy hol nem tudunk tovább lépni.

2 megjegyzés: