2009. április 18., szombat

Írásbeli vizsga.



Megjöttünk a suliból csak ép megebédeltünk.Hát megírtuk az írásbelit azt hiszem meggörbül. Volt két kérdés amire senki nem tudott válaszolni,de rendesek voltak mert e két kérdésben segítettek.Egyik a magánnyomozóhoz a másik meg a természetvédelemhez tartozott:((Volt kettő amire szerintem nem jó választ adtam:(( Ervin az szuperul megoldotta azt mondja,de meglátjuk pénteken. Pénteken lesz Hatvanban a szóbelink 1 órakor.
Írásbeli után megtartottuk az önvédelmi gyakorlati órát is,hát bő két órán át gyakoroltunk.)) Na gondolhatjátok,hogy hogy megtudnám magam védeni egy támadás esetén:((Hú basszus olyan fogásokat tanultunk egy légiós fickótól,hogy az csak na.Ugye szerintem ez is úgy lett volna jó,ha egy szakival gyakorolunk élesben és nem párokban mert ugye akkor mehetett volna élesben a rúgás meg a fogás meg minden amit tanultunk,de ki merte a másik embert megrúgni rendesen? Senki,de ők meg ugye tudtak volna hárítani és nekünk meg jó tanulási lehetőség lett volna,de ne nyafizzak elégedjek meg ennyivel,legfeljebb betojok élesben:)):((


Átmegyünk a nővéremhez is ma, mert festeni kellene nála a páromnak.Na erre jók vagyunk:( Közben megnézzük anyukámat is.

Lányom is telózott már,hogy hogyan sikerült a vizsga, de neki sem tudtam mást mondani mint amit leírtam.

Itt már ragyogóan süt a napocska elment a borulás,csak pár szem eső volt ami jelentéktelen mennyiség.

Fejem az fáj, most megyek és dobok egy hátast:))


Szép estét mindenkinek.

3 megjegyzés:

  1. ratulaálok és akkor várjuk majd a szóbelit és akkor a végét! Csak ügyesen akkor tanulni tovább! :D
    Szép napot és pihizz is és ne fájjon a fejed, gyógyulj! :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Manócska!
    Várom az eredmény, biztos jó lesz az, a lényeg, hogy sikerüljön. Pihenj, amikor csak tudsz, esetleg holnap kapcsolódjatok ki egy kicsit, rátok férne.
    Puszillak!

    VálaszTörlés